Tervetuloa vintagekellojen maailmaan!

Kellotori.fi on Suomen ensimmäinen täysin vintagekelloihin erikoistunut verkkokauppa! Huolella, aikaa ja  ammattitaitoa säästelemättä annamme upeille kellonrakentajatyön taidonnäytteille uuden elämän. Oikein huollettu kello kestää sukupolvelta toiselle – ikuisesti!

Miesten vintagekellot

Oikeanlainen kello, oikeassa tilanteessa kertoo kantajansa tyylitajusta ja käsityön arvostuksesta.

Vintagekellomme

Takuu

Kaikki vintagekellomme ovat ammattitaitoisesti kunnostettuja ja huollettuja. Kelloille myönnetään 1-2 vuoden huoltotakuu.

Huollot ja kunnostus

Kaikki kellot huolletaan ennen myyntiä niin lähelle alkuperäistä kuntoa kuin mahdolista. Oma osapankkimme kattaa huomattavan määrän alkuperäisosia, joita käytämme huoltotöissä.

Ostamme ja myymme

Voit tarjota meille käytettyjä kelloja vaihdossa, ostettavaksi tai huollettavaksi. Annamme alustavan arvion sähköpostitse lähettämiesi kuvien ja tietojen perusteella. Saat tarkan arvion, kun olemme tarkastaneet myös koneiston.

Kuoren korjaus

Koneisto on kellon sielu, jonka viimeistelee virheetön ulkokuori. Joskus vintagekellot ovat kokeneet kovia ja myös kuori tarvitsee kunnostusta. Kellotori.fi:n myymät kellot on ammattitaidolla huollettu ja kunnostettu niin sisältä kuin ulkoa.

Haluatko pysyä kuulolla vintagekellojen maailmasta?
Tilaa uutiskirjeemme!