Tarinamme

Kellotori.fi on perustettu jo vuosituhannen vaihteessa. Suomen ensimmäinen vintagekellojen verkkokauppa on syntynyt kelloseppä Ville Pietilän intohimosta kelloihin ja niiden kunnostukseen. Yli 50 vuoden kokemus ja tuhannet uuden elämän saaneet kellot puhuvat puolestaan! 

Kaikki kellot eivät ole myynnissä verkkosivuilla, sillä varastossamme löytyy myös harvinaisuuksia esimerkiksi elokuvatuotannon käyttöön. Kellotori.fi onkin toimittanut useita vintagekelloja kuvausrekvisiitaksi elokuvatuotantoihin, kuten Tuntemattomaan sotilaaseen, legendaarisesta Spede Pasesta kertovaan elokuvaan, sekä lukuisiin muihin tuotantoihin.

Kelloseppä Ville Pietilän työhuone, sekä varastomme sijaitsee Pirkanmaalla, Sastamalassa.  Kaikki Kellotori.fi- verkkokaupassa myytävät kellot ovat huolellisesti perushuollettuja ja kunnostettuja. Ostaessasi käytetyn kellon meiltä, saat kellolle myös huoltotakuun, sekä huoltotodistuksen!

Vintagekellomme

Takuu

Kaikki vintagekellomme ovat ammattitaitoisesti kunnostettuja ja huollettuja. Kelloille myönnetään 1-2 vuoden huoltotakuu.

Huollot ja kunnostus

Kaikki kellot huolletaan ennen myyntiä niin lähelle alkuperäistä kuntoa kuin mahdolista. Oma osapankkimme kattaa huomattavan määrän alkuperäisosia, joita käytämme huoltotöissä.

Ostamme ja myymme

Voit tarjota meille käytettyjä kelloja vaihdossa, ostettavaksi tai huollettavaksi. Annamme alustavan arvion sähköpostitse lähettämiesi kuvien ja tietojen perusteella. Saat tarkan arvion, kun olemme tarkastaneet myös koneiston.

Kuoren korjaus

Koneisto on kellon sielu, jonka viimeistelee virheetön ulkokuori. Joskus vintagekellot ovat kokeneet kovia ja myös kuori tarvitsee kunnostusta. Kellotori.fi:n myymät kellot on ammattitaidolla huollettu ja kunnostettu niin sisältä kuin ulkoa.

Mitä meistä sanotaan?

Kiitos nopeasta toimituksesta kellotorille. Omega oli hyvin pakattuna ja saapui ehjänä perille. Plussaa lähetyksen vakuutusmahdollisuudesta!
Kelloharrastaja
Tilaamani kello toimii hyvin ja näyttää huolellisesti puhdistetulta. Voin suositella Kellotori.fi harrastajille ja vintagekellojen ystäville.
Max, Hamburg
Nopea toimitus ja luotettava kauppa.
1954

Onko Sinulla vanhemman ikäluokan kello, jota et tarvitse?

Ostamme kaikenkuntoisia kelloja kunnostukseen! Kellon ei tarvitse olla toimintakuntoinen. Osapankkimme  kattaa mittavan valikoiman alkuperäisosia, joilla vintagekello voi saada uuden elämän. Lähetä kellosi tiedot alla olevalla lomakkeella ja otamme Sinuun yhteyttä!