Kaupan ehdot

Kellotori.fi (Kelloapu Oy:n) verkkokaupan yleiset toimitusehdot

Voimassa 1.8.2023 alkaen.

1. Ehtojen soveltaminen

Näitä yleisiä toimitusehtoja sovelletaan Kellotori.fi (Kelloapu Oy:ssä), y-tunnus: 1018594–2, ALV-tunnus: FI10185942 osoite: Kauppatori 3, 37600 Valkeakoski URL-osoitteessa www.kellotori.fi omistamaan verkkokauppaan ja verkkokaupan tuotteita koskeviin tilauksiin sekä myyntitapahtumiin.

Yhtiö pidättää oikeuden koska tahansa muuttaa näitä ehtoja. Muutetut ehdot soveltuvat tilauksiin, jotka on tehty yhtiön ilmoittamana voimaantulopäivänä ja sen jälkeen.

Tilaamalla tuotteita verkkokaupastamme hyväksyt nämä ehdot. Hyväksymällä nämä ehdot, hyväksyt myös, että voimme lähettää sinulle sähköpostia tai tekstiviestejä tilaukseesi liittyvissä asioissa.

2. Asiakkuus

Tilataksesi sinun tulee:

– antaa nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, maksutiedot sekä muut tarpeelliset tiedot;

– olla vähintään 18-vuotias ja

– olla käyttämäsi maksu- tai luottokortin tai sähköisen maksuvälineen käyttäjätunnusten luvallinen haltija.

Yhtiö varaa oikeuden hyväksyä kaikki Verkkokaupan asiakkaat ennen toimitusta.

3. Tilausten käsittely ja sopimuksen syntyminen

Tilauksesi on tarjous ostaa tuotteita, jotka on lueteltu tilauksessasi. Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä epätavallisia tilauksia tai tilauksia, joita mielestämme ei ole tehty vilpittömässä mielessä.

Vastaanotettuamme tilauksesi lähetämme sinulle sähköpostitse tilausvahvistuksen, joka sisältää tilaamiesi tuotteiden tiedot. Tilauksesi hyväksyminen ja sopimuksen syntyminen sinun ja yhtiön välillä tapahtuu vasta, kun olemme lähettäneet sinulle tilausvahvistuksen.

Yhtiön on hyväksyttävä kaikki tilaukset ennen tuotteiden lähettämistä, tai tuotteiden noutoa. Yhtiö voi jättää hyväksymättä tilauksen mistä tahansa syystä.

4. Tuotteiden saatavuus ja toimitus

Toimitustavoista löydät lisää tietoa osoitteesta www.kellotori.fi.

Toimituskulut vaihtelevat toimitustapojen mukaan ja ovat nähtävissä tilausta tehtäessä. Toimitamme tuotteita kansainvälisesti.

Tilaamasi tuotteet pyritään lähettämään tilausvahvistusta seuraavien 3–5 arkipäivän sisällä. 

Yhtiö ei takaa tuotteen saatavuutta verkkokaupassa. Yhtiö varaa oikeuden ilman vastuuta tai aiempaa ilmoitusta muuttaa, keskeyttää tai lakkauttaa minkä tahansa tuotteen myynnin verkkokaupassa.

Vaaranvastuu, kuten riski esimerkiksi tuotteen vaurioitumisesta tai katoamisesta, siirtyy sinulle, kun tuote on toimitettu sinulle.

5. Tuotetiedot

Tilatessasi tuotteita sinun tulee varmistua siitä, että ostamasi tuotteet sopivat käyttöösi. Voit käyttää verkkokaupan tuotteista tarjoamaa tietoa tarkistaessasi sopivuutta. Yhtiö ei vastaa tuotteen soveltuvuudesta erityisesti sinun käyttöösi.

6. Hinnat ja maksutavat

Tuotteesta veloitettava hinta on tilaushetkellä voimassa oleva hinta, joka näkyy verkkokaupan tilauksesi koontitiedoissa ennen maksusuoritusta ja vahvistetaan tilausvahvistuksessa. Mikäli hinta on kirjoitusvirheen tai muun sellaisen takia ilmoitettu verkkokaupassa ilmeisen virheellisesti, ei virheellinen hinta sido yhtiötä.

Yhtiö voi halutessaan muuttaa hintoja ilman eri ilmoitusta. Muutettuja hintoja sovelletaan hintojen muutoksen jälkeen tehtyihin tilauksiin.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron tai marginaaliveron, mutta eivät sisällä kuljetus- tai käsittelykuluja. Lisäkulut liittyen kuljetukseen, käsittelyyn sekä näiden arvonlisäveroon tai muihin veroihin eritellään verkkokaupan tilauksesi koontitiedoissa ennen maksusuoritusta.

Verkkokaupan ajankohtainen lista käytössä olevista maksutavoista löytyy sivustolta tilauksen yhteydestä.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana meillä on kumppanina Stripe ja Paypal, sekä tilisiirto.

7. Peruuttamisoikeus ja tuotteiden palauttaminen

Mikäli et ole vastaanottanut lähetystä 14 vuorokauden kuluessa saapumisilmoituksesta, palautuu lähetys yhtiölle ja kauppa katsotaan puretuksi. Tällaisessa tapauksessa yhtiö veloittaa sinulta sille aiheutuneet kulut, jotka vähennetään palautettavasta maksusta.

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ilmoittamalla siitä yhtiön asiakaspalveluun.

Palautus on tehtävä viipymättä ja viimeistään 14 vuorokauden kuluessa peruutusilmoituksen tekemisestä. Sinä vastaat tuotteiden palauttamisesta johtavista välittömistä kuluista. Noudata palautuksessa palautusohjeita. Tuotteet tulee pakata huolellisesti, jotta ne eivät vahingoitu kuljetuksessa.

Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta enintään tuotteen täyteen arvoon saakka.

Käyttäessäsi kuluttajansuojalain mukaista peruutusoikeuttasi, Yhtiö palauttaa saamansa maksun viimeistään 14 vuorokauden kuluttua siitä, kun yhtiö on saanut palautetut tuotteet takaisin. Maksupalautus tehdään, sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilatessasi tuotteet. Maksupalautuksista ei aiheudu sinulle ylimääräisiä kuluja. Ennen tuotepalautuksia sinun tulee ottaa yhteyttä myyjään info@kellotori.fi sopiaksesi palautuksesta ja saadaksesi ohjeet palautukseen.

8. Peruuttamisoikeuden rajoitukset

Peruutusoikeutta ei ole, mikäli sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi.

Tuotteiden virheet

Yhtiö tuotteen myyjänä vastaa tuotteiden virheellisyydestä kuluttajansuojalain mukaisesti, eikä yhtiö anna mitään tämän ylimeneviä takuita tai vakuutuksia, huomioimatta kellojen huoltotakuuta. Yhtiö ei vastaa tuotteiden virheellisen asennuksen, käytön ja huollon tai sen laiminlyönnin, taikka normaalin kulumisen aiheuttamista vioista. Tuotteisiin voi kuitenkin soveltua niiden valmistajan myöntämä takuu.

Mikäli huomaat sinulle toimitetuissa tuotteissa olevan virheen tai toimituksesta puuttuvan tilattuja tuotteita, tulee sinun ilmoittaa tästä asiakaspalveluumme viipymättä joko sähköpostitse tai puhelimitse. Mikäli tuotteessa todetaan olleen virhe, toimitamme tilalle virheettömän tai korvaavan tuotteen tai hyvitämme virhettä vastaavan hinnan.

9. Vastuunrajoitukset

Yhtiön virhevastuu rajoittuu pakottavan lainsäädännön mukaiseen virhevastuuseen. Ellei sovellettavasta pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu, yhtiö ei vastaa mistään välillisestä tai muusta epäsuorasta vahingosta.

Yhtiö ei vastaa myöskään mistään viivästyksestä tai vahingosta, joka johtuu yhtiön vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta ylivoimaisesta esteestä, jota yhtiön ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon sopimuksentekohetkellä ja jonka seurauksia yhtiö ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa.

10. Sovellettava laki ja riidanratkaisu

Näihin ehtoihin ja verkkokauppaan sekä tehtyihin kauppoihin sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

Jos sopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Kuluttajalla on lisäksi mahdollisuus käyttää myös Euroopan komission ylläpitämää verkkovälitteistä riidanratkaisufoorumia (http://ec.europa.eu/odr).

Lisäksi sinulla on oikeus saattaa riita-asia käräjäoikeuden ratkaistavaksi, joko yhtiön kotipaikan tai oman asuinpaikkasi kotipaikan käräjäoikeuteen.

11. Yhteydenotot ja asiakaspalvelu

Jos sinulla on verkkokauppaa, tuotteita tai tuotteiden tilaamista ja toimitusta koskevia kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko puhelimitse 0503628414 ma-pe klo 12–15 välisenä aikana, tai sähköpostilla info@kellotori.fi