Ostoskori 0,00 € (0) 0

Kellokauppa KultaViljaset liike

Kellokauppa KultaViljaset

Old School Kellokauppa KultaViljaset – kellokauppa ja samassa yhteydessä kellosepän työpiste, jossa huolletaan Turun seudun kelloja päivittäin. Työtä pääset jopa seuraamaan ikkunan takaa niin halutessasi.

Liikkeessä hoidetaan kaikkien merkkikellojen korjaus- sekä huoltotyöt. Kellohuollot onnistuvat kaikkiin merkkeihin! Forumin Kellokauppa on myös Turun ainoa valtuutettu Omega Service Center

Tarjoamme Kellotorilla huollettuja kelloja, joihin myönnetään kahden vuoden käyntitakuu; jokaisen kellon mukana tulee huoltodokumentti, joka toimii samalla takuulappuna. Kellot huolletaan aina samalla pieteetillä; puretaan, puhdistetaan, kootaan, kuluvat osat vaihdetaan alkuperäisosiin, öljytään, koekäytetään ja tehdään lopputestausraportit niin tiiviydestä kuin käynnistäkin. Lisäksi huoltoon kuuluu kuorten hionta ja kiillotus, vähintään pesu ellei hionta ole mahdollista.

Yhteystiedot:

KultaViljaset Oy

Kauppiaskatu 4, Forum
20100 Turku
+358 2 486 0963
y-tunnus: 2156396-1

Tarja Viljanen

kauppias
tarja.viljanen@kultaviljaset.fi
+358 40 526 7068

Tarjan vastuulla on kellomyynti, huoltomyynti, ostot, vaihdot, verkkokauppa ja hallinnolliset asiat. Tarja tuntee kellot sekä kellojen vaatimat huoltotoimenpiteet monivuotisella kokemuksella, Tarjan puoleen voi kääntyä sekä kellojen että kellohuoltoon liittyvien asioiden osalta.

Kelloseppä Pasi Viljanen

Pasi Viljanen

diplomikelloseppä, Omega Sertificate watchmaker
pasi.viljanen@kultaviljaset.fi
+358 40 754 8690

Pasi on valmistunut Espoon Tapiolan Kelloseppäkoulusta vuonna 1980, käynyt sen jälkeen säännöllisesti Tulholmassa Omega-koulutuksissa, Kelloseppäliiton myöntämän diplomikellosepän arvon hän sai vuonna 2009, diplomi myönnetään ansioutuneesta kellosepäntyöstä.

Pasi on korjannut Turun seudulla tämän päivän kelloja Omegasta Tag Heueriin ja Citizeniin asti. Kellosepän käsistä lähtee huollettuna arvokelloja,vintage-kelloja ja monenlaisia merkkikelloja - Tag Heuer, Eterna, IWC, Oris, Zenith, Certina, Rado, Raymond Weil, Omega, Seiko, Citizen jne.

Omega Certified Service Center