Ostoskori 0,00 € (0) 0

Kellokauppa KultaViljaset

Old School Kellokauppa KultaViljaset on Turun keskustassa toimiva vintage-kellokauppa ja kelloseppäin työhuone, jossa huolletaan Turun seudun arvokelloja päivittäin. 

Liikkeessä hoidetaan kaikkien merkkikellojen korjaus- sekä huoltotyöt. Kellohuollot onnistuvat kaikkiin merkkeihin! Kellokauppa KultaViljaset on myös Turun ainoa valtuutettu Omega Service Center

Tarjoamme niin liikkeessä kuin Kellotorilla ainoastaan täysin huollettuja kelloja, joihin myönnetään kahden vuoden käyntitakuu; jokaisen kellon mukana tulee huoltodokumentti, joka toimii samalla takuulappuna. Kellot huolletaan aina samalla pieteetillä; puretaan, puhdistetaan, kootaan, kuluvat osat vaihdetaan alkuperäisosiin, öljytään, koekäytetään ja tehdään lopputestausraportit niin tiiviydestä kuin käynnistäkin. Lisäksi huoltoon kuuluu kuorten hionta ja kiillotus, vähintään pesu ellei hionta ole mahdollista.

Yhteystiedot:

KultaViljaset Oy

Humalistonkatu 8
20100 Turku
+358 2 486 0963
y-tunnus: 2156396-1

Tarja Viljanen

kauppias
tarja.viljanen@kultaviljaset.fi
+358 40 526 7068

Tarjan vastuulla on kellomyynti, huoltomyynti, ostot, vaihdot, verkkokauppa ja hallinnolliset asiat. Tarja tuntee kellot sekä kellojen vaatimat huoltotoimenpiteet monivuotisella kokemuksella, Tarjan puoleen voi kääntyä sekä kellojen että kellohuoltoon liittyvien asioiden osalta.

Kelloseppä Pasi Viljanen

Pasi Viljanen

diplomikelloseppä, Omega Sertificate watchmaker
pasi.viljanen@kultaviljaset.fi
+358 40 754 8690

Pasi on valmistunut Espoon Tapiolan Kelloseppäkoulusta vuonna 1980, käynyt sen jälkeen säännöllisesti Tulholmassa Omega-koulutuksissa, Kelloseppäliiton myöntämän diplomikellosepän arvon hän sai vuonna 2009, diplomi myönnetään ansioutuneesta kellosepäntyöstä.

Kellosepän käsistä lähtee huollettuna arvokelloja,vintage-kelloja ja monenlaisia merkkikelloja. Pasi on korjannut Turun seudulla tämän päivän kelloja Omegasta Tag Heueriin ja Citizeniin asti.

Omega Certified Service Center